Esiintymisvalmennusta

Jännittääkö?

Karaokekisat edessä ja vatsanpohja on perhosia täynnä? Vai haaveiletko vasta stagelle noususta, kun muut sen ovat jo tehneet? Niin tai näin, jos rakastat laulamista niin älä anna jännityksen pilata tilaisuuttasi esiintyä. Kokoa rohkeutesi ja ota selvää, millainen esiintyjä sinä olet.

Tunnelukot esiintymisen esteenä

Valmennan karaokelaulajia kohtaamaan mm. esiintymistilanteeseen liittyviä jännitys- ja pelkotiloja. Suurin osa pelkotiloista perustuu purkamattomiin tunnelukkoihin, joita on meillä jokaisella. Muistat ehkä tunteneesi häpeää laulukokeessa tai pitäessäsi koulussa esitelmää? Tästä häpeäntunteesta on voinut syntyä esim. vajavuuden tunnelukko, joka perustuu vain tuohon yhteen tapahtumaan mutta näkyy elämässäsi esim. välttelynä tai rohkeuden puutteena. Tärkeää on tunnistaa lukot ja tiedostaa, millaisia negatiivisia vaikutuksia niillä on äänenkäyttöön ja esiintymiseen. Voit käydä tekemässä tunnelukkotestin jo ennakkoon osoitteessa www.tunnelukkosi.fi ja tulokset saatuasi voimme avata niitä yhdessä.

Uskomukset ja virheelliset ajatusmallit

Valmennuksilla voidaan vaikuttaa tuloksellisesti negatiivisten ajatus- ja toimintamallien purkuun. Tutustut itseesi paremmin ja hyväksyt rajallisuutesi esiintyjänä. Ennen kaikkea nautit esiintymisestä ilman vatsanväänteitä ja hikikarpaloita otsalla.

Paneudumme myös muihin esiintymisen esteisiin ja niistä johtuviin toimintamalleihin.

Päätä tulla oman elämäsi tähdeksi jo tänään!

Kuvittele, millainen on sinun esiintymishetkesi sen jälkeen, kun jännitys on lakannut häiritsemästä elämääsi? Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita matkasi kohti parempaa huomista!

Yksilöohjaukset Kuopiossa Karaokekeitaalla.

Ryhmät sovittavissa erikseen.

Ota yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimella (lähetä tekstiviesti, jos et tavoita)


Käytän esiintymiseen liittyvässä tunnetyöskentelyssä apuna ratkaisukeskeisiä kysymyksiä ja puran tunnelukkoja skeematerapiaan kuuluvilla työskentelytavoilla.

Olen valmistunut ratkaisukeskeiseksi hyvinvointivalmentajaksi vuonna 2015 ja tunnetyöskentelyohjaajaksi vuonna 2017.

Tervetuloa löytämään oma, rohkea itsesi!

Terveisin tähtikaraokevalmentajasi

Enja Ikäheimo