Lauletaan laulamisen ilosta!

Hyvä laulavainen lajitoverini!

Kiitos, että olet tullut sivuilleni. Tarinani on pitkä ja monivaiheinen, silti yritän tiivistää sen luettavaan muotoon juuri Sinulle, että tietäisit kuka olen ja miksi teen työtä, jota kutsun karaokevalmennukseksi.

 

Karaoke tuli elämääni jo vuonna 2003. Olen käynyt läpi varmasti kaikki virheet ja erheet, mitä uutta asiaa opetellessa voi tehdä. Ostin innoissani kotikaraokelaitteet, joilla ei suoraan sanottuna tehnyt yhtään mitään. Menin laulutunnnille klassisen opettajan luo ja ihmettelin, miten ihmeessä ääneni ei kuulosta yhtään Katri Helenalta tai edes Paula Koivuniemeltä. Menin mukaan heti ensimetreillä kisoihin ja tulin kotiin itkemään, kun en päässyt jatkoon. Haukuin tuomarit ja kanssakilpailijat, kukaan kun ei mitään mistään ymmärtänyt!

 

Pikkuhiljaa aloin ymmärtää jutun juonen ja korjasin kaikki nuo edellämainitut asiat. Pistin rahaa kunnon laitteistoon, etsin kevyen laulutyylin lauluopettajan ja kiersin kisoja ensin ihan turistina, että näin, miten muut laulavat ja millä siellä menestytään. Kuinka ollakaan, näin pääsin kehityksessäni eteenpäin ja olin valmis ottamaan seuraavan askeleen.

 

Minä pudotan ankkurin veteen joka odottaa...

Syntyi ajatus karaokekursseista, ihan siinä kotikulmilla. Olen siviiliammatiltani tietotekniikkakouluttaja ja rakastan koulutustyötäni. Olen siinä hyvä. Halusin palavasti yhdistää nämä kaksi, minulle tärkeää asiaa ja aloin kasata ryhmiä karaokekursseille. Suunnittelin sisällöt, kirjoitin aineistot ja sain yhteistyökumppaneita, joiden kanssa oli helppo järjestää kursseja. Aika oli oikea, koska kurssisarjasta tuli menestystuote moneksi vuotta. Paine kasvoi myös yksityistuntien järjestämiseen ja niinpä vuokrasin tilat ja aloitin myös yksilöohjaukset.

 

Tasapainon ja harmonian löytyminen

Jotain kuitenkin puuttui. Ja se puuttuva palanen tuli eteeni ratkaisukeskeisen psykologian muodossa. Olen aina ollut kiinnostunut esiintymiseen liittyvästä jännitystilasta, mistä se tulee, miten sitä voi hallita, voiko siitä päästä eroon? Hakeuduin koulutukseen, jossa näitä taitoja opetettiin ja se antoi minulle eväät työskennellä ihmisten tunnetilojen ja varsinkin tunnelukkojen kanssa. Nyt tahdon kohdata sinut, -laulava lajitoverini- juuri sellaisena, kuin olet! Teen työtäni tietoisesti ja läsnäolevasti, kunnioitan haluasi kehittyä laulajana ja ihmisenä.

 

Näiden saatesanojen myötä toivotan myös sinut tervetulleeksi tunneilleni. Tule juuri sellaisena kuin olet, se riittää! Kasataan yhdessä sinulle oikeanlainen valmennusohjelma, jossa pääset kehittämään juuri niitä kohtia, mitkä tuntuvat eniten kehittämistä kaipaavan. Laulu on sielun terapiaa, ja kun sydän on kunnossa, myös pää pysyy menossa mukana! Tässä lajissa voit voittaa joka kerran! - Itsesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Posted by: admin on